Testimonials

Wat onze klanten zeggen…

Het leukste is om een boektrailer sàmen met je opdrachtgever te maken. Dan krijg je altijd de meest waardevolle producties!

Boektrailer.nl heeft de trailer verzorgd voor mijn nieuwste roman ‘Het Koningszwaard’. Het resultaat wordt door de kijkers en mijzelf als verbluffend ervaren. Paul Korpelshoek is erin geslaagd om met passende muziek, een nieuwsgierig makende opening en een aansprekende voice-over, de getekende taferelen uit het boek tot leven te brengen. Wanneer je het filmpje opstart, wil je de volledige 2 minuten uitkijken waarna er nog maar één vraag overblijft: hoe loopt dit af? Met een prachtige opbouw wordt de interesse gewekt van menig verraste lezer die niet verwacht had dat een boek op zo’n professionele en originele wijze kon worden gepresenteerd. De roman is al bijna een film. Een volgend boek zou ik zeker weer op zo’n wijze onder de aandacht willen brengen.

Royan van Velse – auteur

Een paar maanden voordat ik mijn debuut zou maken op de boekenmarkt, ging ik op zoek naar een goede manier om mijn boek te promoten. Via Google kwam ik terecht bij Boektrailer.nl en ik was direct enthousiast. Bewegend beeld (met geluid) is namelijk volgens mij dé marketingtool van nu. Via de mail gingen foto’s, teksten, muziek en stemmen over en weer en binnen korte tijd was de trailer helemaal naar wens. Ik heb hem vervolgens ingezet op social media, bij presentaties, bij Bol.com, op Youtube en diverse andere kanalen. Met resultaat!

Het sterke punt van Boektrailer.nl is dat ze de juiste sfeer weten te scheppen bij het product. Binnen een minuut heeft je (potentiële) koper een goede indruk van het boek. Een professionele trailer kan de kijker net dat zetje geven om daadwerkelijk te kopen. En daar gaat het (ook) om.

Nieuwsgierig? https://www.youtube.com/watch?v=dPlDYn9hvhw

Petra Noordhuis – auteur

In de wereld van de boeken (uitgeverij) kun je je op dit moment alleen nog onderscheiden door online activiteiten te betrekken bij print (boeken). Hierdoor heb ik voor een aantal van mijn boeken een boektrailer laten maken door boektrailer.nl. Door deze boektrailers kan ik nu via de diverse sociale media duidelijk in beeld uitleggen waar de boeken over gaan. Dit heeft absoluut bijgedragen aan een positieve verkoop van de boeken. Paul Korpelshoek is een zeer ervaren en deskundige regisseur en editor die met hele goede ideeën en feedback komt.

Paul heeft met zijn bedrijf Q-Tracx ook voor mijn uitgeverij een Online videotraining gemaakt van 20 korte films. Dit is op een zodanige professionele wijze tot stand gekomen dat deze training een groot succes is.

Annette van Poppelen – Uitgeverij N.E.X.T. Company BV

Graag wil ik Paul Korpelshoek van Boektrailer.nl bedanken voor de prettige samenwerking. Paul heeft aan weinig uitleg genoeg, om te begrijpen welke sfeer de trailer uit moet stralen. De samenwerking was zeer professioneel en het resultaat van de boektrailer is geweldig.

Christine Ritoe – Uitgeverij Tzolkin Publicaties en Producties

Door middel van duidelijke en snelle communicatie is Paul erin geslaagd om boven onze verwachting op een creatieve wijze een boektrailer voor een van onze boektitels te maken, ‘De Drakendokter’ van Ingrid Bilardi.

Marco Harzing – Graviant Educatieve Uitgaven